LOERBEEK 2019
mei 23, 2019
STROE 2019
juni 7, 2019
Alles

ERICHEM 2019

Zaterdag 1 juni was het de beurt aan de 3 e  competitie wedstrijd van het seizoen en het was het Betuwse Erichem. Omdat het al jaren de gewoonte is dat door de NTTO dit evenement uitgekozen wordt om wedstrijdmachines aan een technische keuring te onderwerpen was dat dit ook het weer. Het verzoek was om in zijn of nu mee vertrokken we in het begin van de middag naar Erichem. 
Onder zomerse omstandigheden werd de machine gelost en gaan we kijken hoe de wedstrijdbaan erbij zou liggen. Ondanks de warme temperatuur zag de baan er niet verkeerd uit. 
Naarmate de wedstrijd vorderde kregen we te horen dat onze machine niet hier gekeurd zou worden en dat ze daar nu de wedstrijd in Staphorst voor hebben. Ook goed.
Met een uitloop van een uur begon de klasse rond de klok van 19:30 uur. Wij zijn als 10 e  deelnemer op de startlijst dus konden we ons een aantal klanten eerst zien rijden voordat we zelf konden rijden. 
Na The Mystery geweest was mocht Henri de 1066 voor de sleepwagen plaatsen. 
De ketting werd strak getrokken en de motor werd op getoerd en de machine ging van start. 
Er volgde een mooi patroon met een motor op een afstand van 92.03m wel uit waaide. 
De verreden afstand was goed voor een 8 e  plaats en als team waren we zeer tevreden. 
Met zo’n afstand hebben we voldoende gegevens ontvangen die we aan de slag kunnen geven voor de aanpassingen aan de volgende wedstrijd.
Leder dan 4 deelnemers voor de finale en anderen bleek Gewoon groen de sterkste te zijn gevolgd door Peeters, Van Stappust en Secret of the Valley. 

X