Stroe 2014
juli 21, 2014
Erichem 2014
juli 21, 2014
Alles

Sponsor nieuws 2014

Met trots presenteren we nieuwe sponsoren welke zich in de periode van het einde van het vorig seizoen tot aan nu toe aan Red Impact hebben verbonden.

Het gaat om de volgende bedrijven:

 

Stibo V.O.F.

Stibo V.O.F. is een timmerbedrijf uit Hei-en Boeicop dat gespecialiseerd is in dakrenovaties,het plaatsen van dakramen, dakkapellen, dakopbouwen, kozijnen en deuren, houtskaletbouw voor woning en schuur en complete binnenverbouwingen.

Meer info kunt u vinden op www.stibobouw.nl

Stibo

A Kool Marathonwagens.

A Kool Marathonwagens uit Hei-en Boeicop is een jonge bedrijf welke gespecialiseerd in verkoop en onderhoud van marathon, recreatie en trainingswagens.

Meer info kunt u vinden op www.koolmarathonwagens.nl

A Kool

 

Hamoen L.M.B.

Hamoen L.M.B. is een landbouwmechanisatiebedrijf uit Ameide en Hoeven en is dealer van de tractormerken CASE IH en STEYR. Daarnaast zijn ze ook leverancier van diverse machines voor grond- bewerking, bemesting, mestverwerking, weidebouw etc.

Meer info kunt u vinden op www.hamoen-tractoren.nl

hamoen

AB Midden Nederland.

AB Midden Nederland is één van de grootste personeelsorganisaties voor de agrarische sector, groenvoorziening, bouw, transport en grond-, weg- en waterbouw. Ze leveren medewerkers met de juiste mentaliteit, opleiding en ervaring die samen met u werken aan een gezond bedrijf.

Meer info kunt u vinden op www.abmiddennederland.nl

AB midden nederland

 

 

J.A.C. Electro Service.

J.A.C. Electro Service uit Culemborg is gespecialiseerd in: Leveren van ruil- en repareren van startmotoren en dynamo’s. Leveren van nieuwe- en reparatie van elektromotoren. Wikkelen van elektromotoren.

JAC electro

 

 

Handelsonderneming Bolex B.V.

Handelsonderneming Bolex B.V uit Lexmond is het adres voor al uw landbouwwerktuigen en stalinrichtingen, of het nu gaat om groot of klein, nieuw of gebruikt, bij Bolex vindt u altijd een passende oplossing! En ook voor de bijbehorende service kunt u bij Bolex terecht.

Meer info kunt u vinden op www.bolexlexmond.nl

bolex aangepast

 

 

Kok Lexmond B.V.

Kok Lexmond B.V. uit Lexmond is al meer dan 35 jaar actief in grond-, weg- en waterbouw, recycling en aanverwante activiteiten. In de loop der jaren is Kok Lexmond uitgegroeid tot een middelgrote onderneming met zowel landelijke dekking als daarbuiten. De vestigingen zijn te vinden in Lexmond, Gorinchem en Meppel. Ook heeft Kok Lexmond depots in Vianen, Utrecht, Breda en Amersfoort.

Meer info kunt u vinden op www.koklexmond.nl

kok

 

CE-ESTER Machineonderhoud B.V.

CE-ESTER Machinneonderhoud B.V. uit Lexmond is gespecialiseerd in VCA materiaalkeuringen, reparatie en onderhoud en keuren van aanhangwagens, machines en gereedschappen.
Ook is er een ruime machineverhuur/verkoop afdeling aanwezig.

Meer info kunt u vinden op www.machineskeuren.com

ce-ester aangepast

 

 

X